Mamelor din lumea-ntreaga

Umbla prin zona Kogalniceanu-Cismigiu-Universitate un cersetor al naibii de agresiv; un pustiulica ciufulit care cica “vinde” reviste din alea care se dau pe gratis, gen 7 seri sau B.24.FUN. Cateva faze:
(1)- El vine cu mana intinsa; eu ii dau un covrig, el imi cere bani. Eu ii zic: “Pai nu te plangeai ca ti-e foame?” El ma face nebuna.
(2)- El iar disperat ca ii e foame; fraiera de mine se ofera sa-i cumpere un pateu. N-a vrut din ala de care aveam eu de gand sa cumpar; pana la urma mi-a fost jena de vanzatoare si i-am luat de care voia el. Stiu, sunt Fraiera cu F mare.
(3) La metrou la universitate; el cu revistele
El: Saru’mana
Eu(ca in bancurile cu scotieni): N-am!
Momentan renunta; eu astept pe cineva langa metrou.
Dupa 5 minute vine la mine si pe un ton din ala, de parca eu i-as fi cerut lui de pomana: “Na si tie una…”. Dupa ce i-am mai repetat de vreo 3 ori ca n-am a renuntat.

Tags: , , ,

3 Responses to “Mamelor din lumea-ntreaga”

  1. Racusoara says:

    Pai deh, mai, nesimtita ce esti, jignesti cersetorii patriei cu pateuri d-alea de care mancam noi astia care nu-ntindem mana? N-ai priceput tu ca de fapt vroia si el ceva de mancare, ca-i era o sete de n-avea unde (si probabil cu cine :P ) dormi la noapte… Lui ii crapa buza dup-o bere si niste bronz si tu il luai cu foietaje sanatoase. Rusine sa-ti fie :) ). Am patit-o si eu cand mi s-a facut mila de o babuta care cersea in fata unui supermarket vara, pe caldura, si i-am luat un croissant si o apa minerala si ea nu, ca ea vrea Fanta, de mi-a fost jena si i-am dat Fanta mea (ca sa vezi ca nu esti singura fraiera si ala nu e singurul istet:P)

  2. Raluca says:

    Macar dac-ar fi cerut “da si mie de-o bere”, cred ca apreciam sinceritatea si-i dadeam.

  3. anne says:

    Nu stiu daca este aceeasi persoana despre care vorbesti, insa am trecut si eu printr-o situatie asemantoare. Vorbeam cu cineva in statie la metrou si vine si intinde o revista. Nu l-am bagat in seama deloc, deja ma enervasem sa ma acosteze aproape zilnic.. Daca a vazut ca nici macar nu m-am uitat la el, s-a intors la mine si cu un ton rautacios mi-a spus: Esti o nesimtita! Oare de ce? Ca nu am vrut sa cumpar o revista gratuita? Consider ca este alegerea noastra daca vrem sa le oferim ceva sau nu..

Leave a Reply


Bear